Gledelig Jul og Godt Nytt År!

Ønsker alle sjøfolk en Gledelig Jul og enda bedre Nytt År. Sjøfartsfilm og jeg er godt igang med en ny dokumentarfilm: “Det var hjem vi sjøfolk skulle – om krigsseilernes og deres familier” med blant annet et fantastisk intervju med Jon Michelet. Gleder meg til å gjøre den ferdig i 2020. – Jeg har også skrevet et lengre debattinnleg om Erling Borgens dokumentarserie “Einar – hele historien”. Det er ufattelig at norske sjøfolk, som dannet fundamentet for velferdsstaten, IKKE ER NEVNT MED ENESTE ORD i den fire time lange dokumentaren, Foreløpig har jeg fått nei av fem aviser – men om alle svarer nei, publiserer jeg artikkelen på sosiale media – og selvfølgelig i denne gruppen. Sjøfartsfilm har igjen fått Shippingkalenderen for 2020 på lager! (Biildet er fra 2019 kalendered) Med maritim hilsen Eilert Munch Lund

Dette innlegget ble publisert i nyheter. Bokmerk permalenken.