Drømmer dør sist – nye utfordinger

Sjøfartsfilm kan nå tilby Arne Sivertsen sin siste bok;
”DRØMMER DØR SIST – Nye utfordringer”
Drommer-cov-EilEn fortelling fra maritimt miljø, fra en svunnen tid.
Arne Sivertsen er kjent fra min film “Sjøfolk forteller” og boken “15 år og førstereis”, nå er han kommet med en ny og spennende bok som Sjøfartsfilm har gleden av å tilby
Boken er skrudd sammen av vandrehistorier og frittstående enkeltepisoder, men også elementer fra min (forfatterens) andre utmønstring til sjøs går som en rød tråd gjennom boken. Fortellingen, fortalt gjennom den unge annenkokken Carl Magnus, handler om et gammelt bulkskip, et broket mannskapet og deres gjøren og laden i arbeid og fritid. Vi følger mannskapet gjennom et år og får et godt innblikk i skipsmiljøet, med samhold og godt sjømannskap, ispedd en god dose ung kjærlighet. Men vi får også se mørkere sider av sjølivet; med alkoholmisbruk, fiendskap, hat og slåsskamper.
Mannskapet og historien er fiktiv, men skip og miljø er tilnærmet likt – slik det kan ha vært på et gammelt bulkskip som seilte worldwide trampfart – den gangen i 1964/65.
Fås i vår nettbutikk ved å trykke på denne linken, eller ved å ringe oss på 90 86 99 39, eller post@sjofartsfilm.no.  Du kan også besøke oss i Straumevegen 166, ved Fagernes Yacht Club på Straume.
Pris; Kr. 220,- pluss porto og husk ved bestilling av en eller flere produktert sender vi fraktfritt!

Dette innlegget ble publisert i nyheter. Bokmerk permalenken.