Ny bok: “Eventyret Austevoll”

forsideJeg har hatt gleden av å være hovedforfatter, -fotograf og redaktør for denne boken.  Austevoll –  det tradisjonsrike småbruker- og fiskersamfunnet med hovedvekt på naturalhusholdning, gikk i rekordfart inn i en ny tid med pengeøkonomi, økt mobilitet og nye næringer.
Grunnet innbyggernes omstillingsevne og gründerånd ble Austevoll i 2010 kåret til Norges beste kommune i verdiskapning.
Austevoll kommune har i 2016 Norges største ringnotflåte med 25 fartøy, flest oppdrettsanlegg med 24 oppdrettskonsesjoner og over 100 offshorefartøy.    Hvordan var dette mulig? Jeg har ikke noe fasitsvar, men i boken presenteres en del mennesker og bedrifter som har bidratt til utviklingen av Austevoll-samfunnet slik det er i dag.  Janteloven eksisterer ikke i Austevoll – man unner sin nabo og lykkes – det er konkurranse og samarbeid i skjønn forening. I dag er Austevoll ledene innen fiske, oppdrett og offshore.
Gjennom flere år har jeg hatt gleden av å bli kjent med Austevoll.  Mitt håp er at denne boken formidler noe av den fantastiske opplevelsen Austevoll-samfunnet har gitt meg.
Et bilde kan si mer enn 1000 ord – så praktboken er rikt illustrert – over 254 bilder av skip og mennesker!

Jeg har signert bøkene og kommer gjerne med en hilsen om du sender en mail med tekst til «hilsen til» til post@sjofartsfilm.no

Pris kr. 499.- pluss porto.  – og husk ved bestilling av 2 eller flere produkter sender vi fraktfritt.
Kan bestilles i vår nettbutikk www.sjofartsfilm.no mail til post@sjofartsfilm.no
eller pr. tlf: 90 86 99 39

 

Dette innlegget ble publisert i nyheter. Bokmerk permalenken.