SJØMANNSHISTORIER – anekdoter fra en svunnen tid

SJØMANNSHISTORIER
anekdoter fra en svunnen tid
Sjom-front02Min venn Arne Sivertsen har skrevet og utgitt denne lille perlen av en bok. Arne seilte som stuert og for noen er han kjent gjennom min film “Sjøfolk forteller…” som kom i 2009. Sjøfartsfilm har arbeidet tett med Arne i flere år og www.sjofartsfilm.no kan nå tilby signerte eksemplarer. Arne forteller selv om boken; “Drømmer og gode minner varer evig, jeg tror det er mye sant i dette uttrykket; det virker slik på meg også. Over årene har det samlet seg en mengde fornøyelige og morsomme situasjoner, knyttet til så mange ulike karakterer og personligheter jeg har seilt sammen med – historier som godt tåler å bli fortalt videre.
I denne boken byr jeg på noen av disse historiene. Så langt det er mulig har jeg endret, eller utelatt navn på skip og personer, for slik å anonymisere de som måtte kjenne seg igjen, selv etter så mange år…
Noen av disse historiene har tidligere blitt presentert på FB-sidene: SiU(Sjøfolk i utenriksfart) og ”Gullalderen i norsk skipsfart” – hvor mange av leserne oppfordret meg til å samle alt mellom to permer. Det har jeg gjort, og resultatet er denne boken.”

Og boken fås hos www.sjofartsfilm.no Send en mail til post@sjofartsfilm.no
eller ring oss på tlf. 90 86 99 39
Innbundet, kr. 275,- pluss porto. Ved kjøp av 2 eller produkter flere sender vi fraktfritt

Dette innlegget ble publisert i nyheter. Bokmerk permalenken.