NY spennende bok om rederiet Knut Knutsen OAS

SjøfartsfiKnutsen rederiet del 1lm kan nå tilby boken om Haugesund rederiet «Knutsen OAS» fra slutten av 1800-tallet og frem til i dag. Det er en todelt bok med spennende sjøfartshistorie. Det er egentlig 2 bøker. Første delen tar for seg historien om det gamle Knutsen-rederiet fram til 1984. Ved å “vende”  boken får man frem den andre delen, den uautoriserte, som  tar for seg historien etter 1984 da Jens Ulltveit-Moe og Trygve Seglem overtok rederiet.
Knut Knutsen O.A.S. var en gang blant landets største rederier med en stor flåte av moderne tankskip, linjeskip samt eget hvalfangerselskap. Skipsfartskrisen og dårlig ledelse gjorde at familien mistet kontrollen over rederiet. Med støtte fra banken overtok daværende direktør i rederiet, Jens Ulltveit-Moe, kontrollen over rederiet fra 1984. I desember samme år tildelte Statoil det nye Knutsen-rederiet langtidsleie for to bøyelasteskip. Det dannet grunnlaget for dagens rederi. Knutsen OAS Shipping har i dag en flåte på rundt 50 skip og er rangert som verdens nest største operatør av bøyelasteskip. Dette er et eventyr innen norsk skipsfartshistorie de færreste kjenner til. Boken er rikt illustrertKnutsen rederiet!
Bokanmeldelse fra h-nytt.no – Klikk her

Boken er på 296 sider Pris: kr. 399,- (for begge bøkene) Kan bestilles i vår nettbutikk ved å trykke på denne linken.Send en mail til post@sjofartsfilm.no
Ring oss på tlf. 90 86 99 39 eller pr. post til;
Sjøfartsfilm A/S, Nærsnestangen 52 c
3478  Nærsnes

Husk ved kjøp av 2 eller flere produkter, sender vi fraktfritt!

Dette innlegget ble publisert i nyheter. Bokmerk permalenken.